зареждане
Публикувано в Понеделник, 14 Ноември 2022

17.10.22г.

За един различен час на класа в седмите класове, проведен от г-н Вихрен Михайлов на тема: „Познавам ли своето тяло? Разчитам ли сигналите, които то излъчва? В какво се проявява чистотата му?“

В непринуден разговор г-н Михайлов провокира учениците с въпроса: „Какво най-често пожелавате на рожденик? Кога се чувствате щастливи?“ Насочи вниманието им към човешкото тяло, което е съвършена система, в която всеки елемент има своето точно място и предназначение. Разшири представата на седмокласниците за чистотата на тялото, добавяйки към хигиената му ,чистотата на мислите и постъпките. Показа техники, чрез които всеки може да помага на тялото си да функционира перфектно, за да бъде здрав и да се чувства щастлив.

.

Интересни и необичайни часове по физическо възпитание и спорт, проведени в седмите класове от г-н Вихрен Михайлов(родител)

Елементи от източните бойни изкуства обяснени ясно, показани точно, ангажират вниманието на учениците, мотивирайки ги да участват активно при изпълнението им. Чрез тях се формира уважение към другите и към себе си, подобрява се концентрацията на вниманието, осъзнава се положението на тялото в пространството  във всеки момент.

Полезен, динамичен, емоционален урок!

Благодарим, г-н Михайлов!