зареждане
Публикувано в Понеделник, 18 Февруари 2019

На 21.03.2018г. групата за театър с ръководител г-н Николай Ненов представи приказката на Х. К. Андерсен "Славеят на китайския император". Представлението бе публична изява на групата по проект "Твоят час".

На 20.12.17г. малките готвачи от групата по интереси „Вкусно и здравословно“ по проект  Твоят час с ръководител Росица Лакова подредиха във фоайето пред хореографския кабинет на ОУ „Христо Ботев“  изложба от ястия за Бъдни вечер.   На трапезата имаше  традиционни постни български ястия, характерни за нашия край.  На масата беше поставена питка със замесена пара. Имаше мед, за да бъде сладък живота, кромид лук - да бъде годината богата на имане,  чесън - да  ни пази от зло, много плодове и зеленчуци.  Ястията бяха приготвени от малките готвачи, подпомогнати от техните родители, баби и учители.

На 31.10.2017г. се проведе представителна изява Празникът на Вси Светии - Хелоуин на учениците от клуб „Да учиш английски език е забавно” по проект Твоят час с ръководител  Соня Йотова.

Гости на събитието бяха г-н Иван Иванчев- директор на училището, учители, родители и ученици.

По време на изявата учениците представиха презентация, свързана с историята на празника Хелоуин, показаха изложба от постери и тиквени фенери, изработени от тях. Неизменните за този празник маски и костюми допринесоха за доброто настроение.

На 09.06.2017г. се състоя представителна изява на клуб "Да сме ЕкоЛогични" по проект ТВОЯТ ЧАС с ръководител Галина Петкова.

Гости на занятието бяха г-жа Илиева - директор Учебна дейност, г - жа Николова - директор АСД, ученици, учители и родител.

Учениците представиха чрез презентация и изложба дейността на клуба през цялата година като разказаха за своите преживявания по време на различните посещения, интерактивните игри, творческите си дейности, заниманията сред природата, експерименталните занятия, осъществените екологични идеи.

В края на изявата всеки ученик от клуба получи сертификат за участие и колаж със снимки от най - незабравимите моменти през годината.